Over

Hout is een prachtig materiaal.  Elke houtsoort heeft een eigen karakter en geen plank is gelijk!

 

Op het eerste gezicht lijken alle planken gelijk. Bij het zagen, schaven en afwerken komen er telkens weer patronen en vormen te voorschijn. Het is altijd weer verrassend wat er uit een ruw gezaagde plank te voorschijn komt en uiteindelijk een prachtig meubel wordt.

 

Ik werk sinds enkele jaren als zelfstandig ambachtelijk meubelmaker. Na de afronding van een 2-jarige opleiding tot ambachtelijk meubelmaker aan vakschool De Schrijn te Langbroek ben ik mij verder gaan toeleggen op het maken van meubels.

 

Meubels worden gemaakt naar vrij ontwerp, zowel in klassieke stijl als in meer modern design. Ik houd rekening met jouw ideeën en wensen of met je eigen ontwerp. We kijken naar de vorm van het object, de tafel of de kast, de ruimte waarin deze geplaatst wordt en naar het hout dat daar het beste bij past.  Zo ontstaat er een mooi samenhangend geheel dat past bij je smaak en jouw interieur.

 

Vandaar van idee naar  realisatie. Want alles ontstaat twee keer: de eerste keer als gedachte, als idee. En daarna als het gemaakt wordt.  

Mossel Meubelmakerij beschikt over een kleine en compacte, maar professioneel ingerichte werkplaats.  Je bent daar altijd welkom om naar de voortgang van je opdracht te kijken.