Raampanelen in een boerderij

Eikenhouten raampanelen Sappemeer Groningen
Eikenhout raampanelen op maat Hoogezand Groningen

Raampanelen, vensterbanken en betimmering.

In deze boerderij zijn 7 nieuwe (kunststof)raamkozijnen geplaatst.  De afwerking rondom de ramen moest in stijl zijn en zo waren er 14 raampanelen  nodig.

In onderling overleg gekozen voor een raamwerk met 3 panelen, verdeeld over de lengte van 220 cm, passend bij de indeling van de kozijnen.  De muren zijn na het plaatsen van de kozijnen van isolatie voorzien en afgewerkt met (nog af te werken)  gipsplaten aan de binnenzijde. 

De panelen lopen schuin weg van het kozijn. De breedte van de panelen is ruim 33 cm.  Het raamwerk bestaat uit gefreesd eikenhout (profiel en contraprofiel) en de panelen uit mdf.  De structuur van het eikenhout  blijft zichtbaar door de afwerklaag. En dat geeft met de gladde mdf panelen een mooi geheel. De panelen zijn conform de wens van de opdrachtgevers afgewerkt met RAL 9010 dekkende verf. 

De massief eikenhouten vensterbanken maken het geheel af.  Deze zijn afgewerkt met monocoat pure.

De witte panelen en eikenhouten vensterbanken maken de kamer mooi licht en geven het de kamer een mooi en stijlvol karakter.

 

Wil je ook een interieur, massief houten tafel of kast op maat? Die kan worden gemaakt in de door jou gewenste lengte, breedte en hoogte! Stel je vraag via de contactpagina.

Meubel op maat | Hoogezand | Slochteren | Groningen