Keukenblad en tv-wandplank in esdoorn

Banrwood massief eiken keukenblok Groningen
Oud eiken bar massief Groningen
Oud eiken keukenblad met lades
Barnwood tafel op maat Groningen
Massief eiken tafel met lades
Barnwood keukenblad Groningen

Keukenblad en wandplank van esdoorn voor een woning te Zuidlaren.

De woning is gerenoveerd, verandert van indeling en voorzien van grotere ramen. De nieuwe lichte vloer en de grote ramen zorgen voor een mooie lichtval en samen met de (design) meubelen van esdoorn heeft de kamer en warm en licht karakter. 

Voor de nieuwe wand tussen keuken en kamer is een esdoorn blad gemaakt, blind bevestigd op de wand. Voor het stopcontact boven het aanrechtblad is een afgeronde uitfrezing gemaakt. Het blad meet 229 x 36 cm en is aan de randen ca. 5 cm dik

De wandplank onder de tv is gemonteerd met verborgen dragers.  Deze plank is 180 cm lang en 25 cm breed. De dikte van de plank loopt taps af, van ca. 5 cm aan de wand tot 2,5 cm aan de voorkant.

Beide planken zijn afgewerkt met monocoat pure. Hiermee sluiten beide planken exact aan bij de rest van het interieur en met deze afwerking krijgt ook de tekening van het hout een mooi accent.

Wil je ook een wandplank of tafel op maat? Die kan worden gemaakt in de door jou gewenste lengte, breedte en dikte! Stel je vraag via de contactpagina.